Nordjyskes andmeldelse af koncerten den 30./10.-2016

De måtte hente flere stole i VITTRUP: De er en flok glade og engagerede amatører, de omkring 25 faste medlemmer af Vendsyssel Symfoniorkester, og de lægger heller ikke skjul på, at det ikke altid lyder lige godt. Søndag gav orkestret koncert i VittrupCentret i den tidligere Vittrup Efterskole.  - Vi er 25, som øver hver uge, og så er vi nogle flere, når vi giver koncert, fortæller Lisbeth Jensen, som er formand for orkestret og spiller anden violin.

Til koncerten søndag havde orkestret engageret operasangerinden Charlotte Hjørringgaard og Niels Bjerre, violin, som solister, som sammen med orkestret under ledelse af Arthur Vetvik spillede et meget bredt program bestående af alt fra bland andet Mozart over Verdi, Strauss, Gershwin, Shostakovich til fællessang.   

Det var en koncert med kaffe i pausen, og det skulle vise sig, at de 80 stole, der var sat frem, var alt for få, så det endelige tale nåede tættere på 100 end 90.  Orkestret giver i snit fem til seks koncerter årligt, bland andet på Sæbygaard.